Tänk nytt och innovativt. Inred smart och smakfullt.

Focus på grönt byggmaterial med avancerad teknik och funktion. Ett brett sortiment av vackra, miljövänliga och funktionella golv för olika ändamål både invändigt och utvändigt av högsta kvalitet.

Weklas Green Bambooline gör sig utmärkt såväl i hemmamiljö som i eleganta kontor, restauranger, caféer, hotell eller andra offentliga miljöer. Utöver golven kan bambu som inredningsmaterial med fördel användas till väggpanel, kök- och badrumsinredning, köksskivor och trappor och mycket mer.

  • Slitstarkt - Tänk nytt och innovativt.
  • Miljövänligt - Bygg ansvarsfullt och ekonomiskt.
  • Exklusivt - Exklusiva Bambugolv.
  • Enkel installation - Klickfunktion, enkelt och snabbt..

Ett naturligt miljöval

Bambu är otroligt snabbväxande och efter bara fem år har den nått sin fulla längd vilket kan jämföras med t ex. en ask som behöver ca 100-120 år. Efter att bambun är skördad växer det upp en ny planta på den befintliga och 5-6 år senare har den åter nått sin fulla längd och maximal skördekvalitet. Under sin livstid kan bambun producera en total längd på ca 1,5 km. Bambu är dessutom helt återvinningsbart vilket gör det till ett naturligt miljöval. Det enda vi lämnar efter oss är gröna fotspår.

Produkter Green Bambooline

Weklas Green Combo har lång livslängd och tidlös design. Perfekt till altaner, terrasser, garageuppfarter, bryggor, broar och alla andra sammanhang där man vill ha ett slitstarkt och bekymmersfritt alternativ. Golven är i princip underhållsfria, smuts och alger är bara att spola av. Att materialet är formstabilt, färgbeständigt och slitstarkt med lång livslängd gör att det också passar utmärkt i offentliga miljöer.

Produkter Green Combo